Me,Myself 'n' I

Bildet mitt
Malvik, Vikhammer, sør-trønderlag, Norway

BloggArkiv

10. september 2009

11 mnd<3

okay.. nu har d gått mye fram å tilbake om ka æ skal skrive å kordan æ skal skrive d.. så kanskje d e like greit å få d rett ut fra hjerte? skal hvertfall prøve d:)
til kjæresten min<3
i dag har vi vært sammen i 11 fantastiske å herlige mnd.
du har lært mæ mye om å kjenne, du har jobba me masse me mæ på en god måte.. håper ikke du syns d har vært bortkasta?:)
du har lært mæ at ja, d finnes gutter der ute som e drittsekker, men at ikke alle e d selvom dem æ har vært me har vært d.
du har jobba me mæ, ikke får å forandre mæ, men får å lære mæ at d e sånn å sånn.. at vi kan ha et "voksent" forhold som æ føler æ kan kalle d på den å den måten..
du har støtta mæ, tatt omkring mæ på dårlige dager æ kanskje har hatt litt for mye av..? å du vet at æ e såkalt avhengig av dæ, å æ håper du vet å skjønner at d e fordig æ redd, redd får å miste dæ.. å generelt livredd får d meste egentlig.. vet at du vil at vi skal være litt fra hverandre en gang i blandt, du har sikkert rett, men liker d ikke;p
vi har hatt våres oppturer å nedturer, å flere skal d nok bli, men vi kommer oss igjennom d, vi kommer oss igjennom d aller meste, har hvertfall gjort d til nu:)
du e en ubeskrivelig person, me en personlighet som æ misunner dæ får at du har, d finnes ikke nåkka ondt i dæ, du smiler til alt, nesten uasett ka d e..skjønner ikke korsn du klarer d:)
du e den gutten som stjal hjertet mitt, e ufattelig glad for at du aldri ga opp når æ sa at æ ikke ville ha et forhold.. dem som har gitt slipp på dæ eller ikke tok i mot hjertet ditt vet ikke ka dem går glipp av, æ kunne vært en av dem, å æ e gla æ ikke e d :)
har så mye mere æ kunna skrevet her.. men da blir d nok bare en lang kjedelig tekst ;p
har nesten tåra i øyan her æ sitter bortgjømt i en krok å sktiver.. har dem kommet ut så har d bare vært gode tårer, sitter å mimrer litt tilbake på nyforelskelse tia*smiler*
håper vi kommer til å være sammen lenge, får e d nåkka æ ikke vil så e d å miste dæ, d vet du :)
du betyr mer enn alt i anna i hele verden får mæ, elsker dæ ufattelig masse gullet mitt.
stoooor nuss fra jenta di<3
gratulerer me 11mnd dagen, vennen:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar